Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllingesuppe med Nudler
Kyllingesuppe med Nudler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingesuppe med nudler:
- 1 hel, lille (renset og uden indmad) kylling
- 3 laurbærblade
- 1 spsk sorte peberkorn
- 2 fed hvidløg
- 3 liter vand
- 2 gulerødder
- 2 stængler bladselleri
- 100 g pasta
- 1 tsk salt
- Friskkværnet sort peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingesuppe med Nudler:
4-6 personer.
Læg kyllingen i en stor suppegryde. Tilsæt laurbærblade, peberkorn og hvidløg, og dæk med vand. Bring gryden langsomt i kog ved middel varme. Skru ned, og lad det simre 40 minutter, til kyllingen er kogt.
Tag kyllingen op af gryden, og stil til side. Si fonden gennem en si, og stil til side, men fjern laurbærblade, peberkorn og hvidløg. Gør gryden ren, og stil den tilbage på varmen.
Hæld 1½-2 liter vand i gryden. Skru op for varmen, og kom gulerødder, bladselleri og pasta i, og bring det i kog.
Flå imens kødet af kyllingen, og kom det i gryden. Skru ned, og lad det simre ca. 10 minutter, til pastaen er færdig og gulerødderne møre.
Smag til med krydderier, og servér straks.
Pastaen vil opsuge fonden, hvis suppen ikke serveres med det samme. Bevar resten af fonden fra kyllingen, og tilsæt mere lige før servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.