Opskrifter » Supper » Varme Supper » Majspurésuppe med Nachos
Majspurésuppe med Nachos opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave majspurésuppe med nachos:
- 1 kg frosne, optøede majs
- 3 rensede og halverede forårsløg
- 1 fed pillet hvidløg
- 35 g durummel
- 1½ liter grøntsagsfond
- 400 g letsaltede nachos
- 200 g revet cheddarost
- 2 udkernede, finthakkede røde chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Majspurésuppe med Nachos:
Til 6 personer.
Tænd ovnen på 200°C
Afdryp de optøede majs og bland dem sammen med forårsløg, hvidløg og durummel (eller semolina) i en foodprocessor til en fin puré. Du skal muligvis gøre det ad 2 omgange.
Bring puréen i kog i en stor gryde sammen med den varme fond. Skru ned for varmen og lad suppen simre med løstsiddende låg på i 10 minutter.
Spred i mellemtiden nachosene ud på en bageplade med bagepapir og drys med revet cheddar. Stil pladen i ovnen i 5-10 minutter, eller til osten er smeltet.
Øs suppen i suppeskåle og anret en lille stak nachos ovenpå. Drys med hakket chili, og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.