Opskrifter » Tilbehør » Dips » 3 Dips med Friskost
3 Dips med Friskost opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave 3 dips med friskost:
- 1 rød peberfrugt
- 3 forårsløg
- 4 dl kvark
- 4 dl 18% creme fraiche
- 4 spsk mineralvand
- Saften af 1½ citron
- Salt
- Peber
- ½ tsk paprika
- 3 fed hvidløg
- ½ agurk
- 1 spsk olivenolie
- 50 g sorte, stenfri oliven
- ½ bundt persille
- ½ tsk timian
- ½ knsp cayennepeber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du 3 Dips med Friskost:
Gør peberfrugt og forårsløg i stand. Skær peberfrugten i små tern og forårsløgene i strimler. Rør kvark og creme fraiche sammen.
Dip 1:
Bland 1/3 af osten med 2 spsk mineralvand og saften af ½ citron. Rør peberfrugt og forårsløg i, og smag til med salt, peber og paprika.
Dip 2:
Tag endnu 1/3 af ostemassen, og rør den med resten af mineralvandet og saften af ½ citron. Pres 2 fed hvidløg i. Skræl agurken. Udkern den, og riv den groft på et rivejern. Rør den i og krydr kraftigt med salt og peber.
Dip 3:
Bland resten af friskosten med olivenolie og resten af citronsaften. Hak olivernerne fint. Skyl, nip og tør persillen. Hak den fint, og bland det i osten sammen med olivenerne. Pres det tredje hvidløgsfed i og krydr med salt, peber, timian og cayennepeber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.