Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Sprøde Ristede Kartofler
Sprøde Ristede Kartofler opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sprøde Ristede Kartofler:
Skræl kartoflerne og kog dem i 10 minutter. Rids deres overflade lidt med en gaffel.
Hæld kartoflerne i et ildfast fad og dryp dem gavmildt med olivenolie. Drys med salt, peber og timian.
Rist kartoflerne i ovnen ved 200°C i 30 minutter.
Tag kartoflerne ud og mas dem lidt flade med bagsiden af en ske. Dryp med lidt mere olie, hvis det er nødvendigt.
Rist dem i yderligere 20-25 minutter, til de er gyldne, lækre og sprøde.
Kan serveres til stort set alt :-)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.