Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Timianpandekage med SpidskÃ¥l & Oksekød
Timianpandekage med Spidskål & Oksekød opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Timianpandekage med Spidskål & Oksekød:
Rør mel, majsmel, salt, timian og æg sammen.
Varm smørret op og rør halvdelen i dejen. Tilsæt vand og rør det sammen. Lad dejen hvile en halv times tid.
Pensl en varm pande med smeltet smør og hæld cirka 3/4 dl dej på. Bag pandekagen gylden på begge sider ved middel varme. Fortsæt til alt dejen er brugt.
Snit spidskålen fint og skær tomaterne i stykker.
Skær bacon i korte strimler (eller klip dem med en saks) og svits dem i en gryde. Tilsæt kødet og svits det med, til det er gennemstegt. Tilsæt derefter tomater, kål, chilisauc, salt og peber. Svits det i 5-10 min.
Ved anretningen rulles pandekagerne om fyldet og serveres med en salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.