Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kyllingesuppe krydret med Karry
Kyllingesuppe krydret med Karry opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingesuppe krydret med karry:
- 1 kylling
- 3/4-1 liter vand
- 2-3 bouillonterninger
- 1 løg
- 1 gulerod
- 1 stilk bladselleri
- 1 tsk salt
- 1 laurbærblad
- 8 peberkorn
- Til jævning:
- 1 løg
- 1 æble
- ½-1 spsk karry
- 2 spsk margarine
- 3 spsk hvedemel
- Friskkværnet peber
- 2 dl piskefløde
- Ca. ½ dl klippet dild
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kyllingesuppe krydret med Karry:
Læg den rengjorte kylling i en gryde og hæld så meget vand ved at det dækker. Kog op og skum omhyggeligt. Tilsæt bouillonterninger, grøntsager og krydderier. Lad kyllingen snurre under låg ca. 45 minutter eller til den er mør.
Tag kyllingen op, si suppen og sæt den til afkøling. Skum fedtet af. Tag kyllingekødet fra benene og skær det i mindre stykker.
Pil løget og hak det. Skræl æblet og skær det i små terninger. Svits løg, æble og karry i fedtstoffet. Drys melet over og spæd med suppe og vand til i alt 2 liter. Krydr. Kog suppen igennem under låg ca. 15 minutter. Kom fløde og kyllingekød i og varm igennem. Drys med dild før serveringen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.