Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Jordbærtrifli med Makroner
Jordbærtrifli med Makroner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbærtrifli med makroner:
- Creme:
- 2 æggeblommer
- 2 spsk sukker
- Kornene fra 1 vanillestang
- 1½ dl piskefløde
- Knas:
- Ca. 150 g knuste makroner
- Jordbærfyld:
- 200 g friske jordbær
- 200 g jordbær til puré
- 100 g rørsukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Jordbærtrifli med Makroner:
Pisk sukker, æggeblommer og vanillekorn til en lys og luftig æggesnaps.
Pisk i en anden skål fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.
Kom jordbærrene til jordbærpureen i en gryde og kog dem godt møre. Blend jordbærrene til en ensartet pure og kom dem tilbage i gryden sammen med sukkeret. Rør til sukker er opløst og lad så puréen køle af.
Skyl og nip bladene af de friske jordbær og skær dem i tern.
Saml triflien i 4 lag, der gentages: knuste makroner, jordbærpuré, friske jordbær og creme.
Servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.