Opskrifter » Desserter » Kager » Frossen Valnøddetærte med Portvin
Frossen Valnøddetærte med Portvin opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frossen valnøddetærte med portvin:
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 spsk flormelis
- 1 vanillestang
- 6-8 makroner
- 1 dl portvin
- 100 g grofthakkede valnøddekerner
- ½ liter piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frossen Valnøddetærte med Portvin:
Pisk æggeblommerne godt sammen med flormelisen og kornene fra vanillestangen.
Knus makronerne groft, stænk dem med portvin og vend dem i æggemassen sammen med valnøddekernerne.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Hæld blandingen i en tærteform eller springform med bagepapir, og sæt desserten i fryseren i 3-4 timer. Tag den op ½ times tid før den skal serveres. Pynt med hakkede valnødder.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.