Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » ForÃ¥rstærte med Røget Laks
Forårstærte med Røget Laks opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave forårstærte med røget laks:
- 1 færdig tærtedej
- 100 g spinat
- 150 g røget laks
- Saften fra ½ citron
- 3 æg
- 125 g hytteost
- 1½ dl madlavningsfløde
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Forårstærte med Røget Laks:
Til 4 personer.
Put tærtedejen i et tærtefad (du kan også lave din egen dej selvfølgelig), og prik huller med en gaffel. Bag bunden i ovnen i 10 minutter ved 200°C.
Tag bunden ud af ovnen. Læg spinat og laks i tærten, drys med citronsaft og krydr med lidt peber.
Rør æg, hytteost, fløde, salt og peber sammen og hæld det over fyldet.
Bag tærten i 20-30 minutter til den er fast, når man trykker på den.
Serveres med en lækker salat til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.