Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Spinattærte med Feta
Spinattærte med Feta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinattærte med feta:
- 1 færdig tærtedej
- 450 g frossen helbladet spinat
- 200 g fetaost
- 3 æg
- 1 dl mælk
- Friskkværnet peber
- 1 knsp revet muskatnød
- 50 g friskrevet parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Spinattærte med Feta:
Optø spinaten og tryk den fri for væde. Skær spinaten lidt igennem.
Beklæd tærteformen med dej.
Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter. på midterste ribbe i ovnen.
Smuldr fetaosten. Tilsæt æg, mælk, peber og muskatnød og pisk blandingen sammen med en gaffel. Rør spinaten i.
Fordel fyldet i den forbagte tærtebund.
Drys revet parmesanost over og bag tærten ved 200°C i ca. 30 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.