Opskrifter » Bagværk » Boller » Græskarboller


Print opskriften på Græskarboller Print opskrift

Del på Facebook

Græskarboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave græskarboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Græskarboller:

Rør de knækkede hvedekerner sammen med 1 dl koldt vand og 1 dl yoghurt, og stil blandingen i køleskabet natten over.

Bland surdejen med 2 dl vand, gær, græskarkerner og grahamsmelet og lad dejen hvile 10-15 minutter, inden den æltes godt sammen med hvedemelet. Ælt dejen godt igennem, til den er blank og smidig.

Lad dejen hæve i 20 minutter, inden den formes til boller.

Lad bollerne efteerhæve en halv times tid, inden de pensles og bages ved 200°C i 20 minutter.

Græskarboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Græskarboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Jettes Gulerodsbrud Stenalderboller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Danskvandsboller Koldthævede Boller med Havregryn