Opskrifter » Bagværk » Boller » Koldthævede Boller med Kerner
Koldthævede Boller med Kerner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldthævede boller med kerner:
- 5 dl koldt vand
- 20 g gær
- 1 tsk groft salt
- 1 spsk honning
- 200 g havregryn
- 200 g grahamsmel
- 200 g hvedemel
- 100 g diverse kerner
- 100 g fintrevet gulerod eller squash
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Koldthævede Boller med Kerner:
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og honning.
Rør resten af ingredienserne i dejen - den skal være sammenhængende, men fugtig.
Stil dejen på køl i 8-10 timer.
Sæt små boller på en plade med bagepapir ved hjælp af 2 skeer.
Bag bollerne ved 225°C (almindelig ovn) i ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.