Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » PÃ¥skebradepandekage
PÃ¥skebradepandekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave påskebradepandekage:
- 2 appelsiner
- 250 g margarine
- 200 g sukker
- 4 æggehvider
- 4 æggeblommer
- 250 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 100 g mørk chokolade
- 100 g mandler
- Glasur:
- 250 g flormelis
- Varmt vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du PÃ¥skebradepandekage:
Riv skallen af appelsinerne, og stil dem til side. Pres derefter saften ud.
Rør margarinen lys og luftig sammen med sukkeret. Rør derefter æggeblommerne og appelsinsaften i.
Bland mel og bagepulver, og rør det i sammen med hakket chokolade og hakkede mandler.
Pisk æggehviderne helt stive. Rør ca. 1/3 i, og vend derefter resten i med let hånd.
Fordel dejen i en smurt lille bradepande (23*33cm) og bag den ved 170°C (alm. ovn) i 30-40 minutter. Prøv efter med en kødnål.
Rør glasuren sammen, og glasér kagen mens den stadig er lun.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.