Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladebrownie med Karamelcrunch


Print opskriften på Chokoladebrownie med Karamelcrunch Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladebrownie med Karamelcrunch opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladebrownie med karamelcrunch:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokoladebrownie med Karamelcrunch:

Ca. 10 stykker.

Tænd ovnen på 180°C varmluft.

Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen.

Kom farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør det sammen med den smeltede chokolade til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en form, der måler ca. 20x20 cm. Brug gerne bagepapir i formen. bag kagen i ca. 20 minutter.

Kom sukker, smør, fløde, honning og hvedemel i en gryde og kog op under omrøring.

Kog karamellen i ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen, og vend nødderne i karamellen.

Fordel karamellen over brownien og bag kagen i ovnen i ca. 10 minutter.

Serveres evt. med en kugle god vanilleis.

Chokoladebrownie med Karamelcrunch opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladebrownie med Karamelcrunch Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Havregrynskage med Nougat Overtræk Hurtig Jordbærtærte Svampet Luksus Chokoladekage Walesstang Cheesecake Æbleskiver