Opskrifter » Bagværk » Kager » Chokoladebrownie med Karamelcrunch
Chokoladebrownie med Karamelcrunch opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladebrownie med karamelcrunch:
- 100 g mørk chokolade
- 125 g smør
- 175 g brun farin
- 2 æg
- 100 g mel
- 1 spsk kakao
- Karamelcrunch:
- 150 g sukker
- 150 g smør
- ½ dl piskefløde
- 1 spsk honning
- 1 spsk hvedemel
- 150 g hakkede, saltede blandede nødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladebrownie med Karamelcrunch:
Ca. 10 stykker.
Tænd ovnen på 180°C varmluft.
Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen.
Kom farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør det sammen med den smeltede chokolade til dejen er ensartet.
Hæld dejen i en form, der måler ca. 20x20 cm. Brug gerne bagepapir i formen. bag kagen i ca. 20 minutter.
Kom sukker, smør, fløde, honning og hvedemel i en gryde og kog op under omrøring.
Kog karamellen i ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen, og vend nødderne i karamellen.
Fordel karamellen over brownien og bag kagen i ovnen i ca. 10 minutter.
Serveres evt. med en kugle god vanilleis.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.