Opskrifter » Bagværk » Kager » Cremet Hindbær Cheesecake


Print opskriften på Cremet Hindbær Cheesecake Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Hindbær Cheesecake opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet hindbær cheesecake:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Cremet Hindbær Cheesecake:

Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Hæld massen i en springform, og mas det godt. Stil bunden på køl.

Pisk creme fraiche, flødeost, flormelis og vanillesukker sammen.

Læg husblasen i blød.

Kog hindbær, sukker og 2 dl vand i ca. 5 minutter. Si herefter saften fra og vend bærrene i creme fraiche-massen.

Pisk fløden næsten stiv, og vend den i. Smelt husblasen over vandbad, og vend også den i (start med at hælde en lille klat af massen i husblasen).

Fordel fyldet på den afkølede bund og stil kagen på køl igen.

Læg de 3 blade husblas i blød i ca. 10 minutter, og smelt dem herefter ned i den varme saft. Lad det stå lidt og køle af.

Hæld geléen over den kolde kage, og stil den igen på køl - gerne til næste dag.

Cremet Hindbær Cheesecake opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Cremet Hindbær Cheesecake Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Kanelsnegle Mandel-Marengs Roulade med Jordbær P-tærte Kage med Chokoladeovertræk Mors Nemme Kærnemælkshorn Kakaosnitter Æbleskiver