Opskrifter » Bagværk » Kager » Cremet Hindbær Cheesecake
Cremet Hindbær Cheesecake opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet hindbær cheesecake:
- Bund:
- 200 g fuldkorns Digestive
- 100 g smeltet smør
- Fyld:
- 1 pose frosne hindbær
- 50 g sukker
- Vanillesukker
- 2½ dl creme fraiche
- 1/4 liter piskefløde
- 1 pakke neutral flødeost
- 2 dl flormelis
- 2 blade husblas
- Gele:
- Saft fra kogte hindbær
- 3 blade husblas
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Cremet Hindbær Cheesecake:
Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Hæld massen i en springform, og mas det godt. Stil bunden på køl.
Pisk creme fraiche, flødeost, flormelis og vanillesukker sammen.
Læg husblasen i blød.
Kog hindbær, sukker og 2 dl vand i ca. 5 minutter. Si herefter saften fra og vend bærrene i creme fraiche-massen.
Pisk fløden næsten stiv, og vend den i. Smelt husblasen over vandbad, og vend også den i (start med at hælde en lille klat af massen i husblasen).
Fordel fyldet på den afkølede bund og stil kagen på køl igen.
Læg de 3 blade husblas i blød i ca. 10 minutter, og smelt dem herefter ned i den varme saft. Lad det stå lidt og køle af.
Hæld geléen over den kolde kage, og stil den igen på køl - gerne til næste dag.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.