Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Mini Muffins med Spinat & Feta
Mini Muffins med Spinat & Feta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mini muffins med spinat & feta:
- 100 g frossen hakket spinat
- 2 æg
- 4 spsk mælk
- 100 g fetaost
- 2 spsk olivenolie
- 150 g mel
- 1 tsk bagepulver
- Lidt muskatnød
- Lidt usaltet smør
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mini Muffins med Spinat & Feta:
Ca. 12 stk.
Tænd ovnen på 180°C (varmluft).
Optø spinaten.
Skær fetaosten i mindre tern.
Bland æg, mælk, olivenolie. Tilføj feta, og til sidst den optøede spinat.
Smelt smørret og pensl en muffinsform med det - eller brug en silikoneform, som du ikke behøver smøre.
Hæld den våde blanding sammen med melet, og tilsæt muskatnød. Rør i det til det lige hænger sammen - du må ikke overblande.
Hæld en god spiseskefuld i hvert hul i muffinsformen, og bag dem i 15-17 minutter
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.