Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Nem Hindbærdessert i Glas
Nem Hindbærdessert i Glas opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem hindbærdessert i glas:
- Hindbærskum:
- 2 dl piskefløde
- 1 spsk flormelis
- ½ tsk vanillesukker
- 250 g hindbær
- Mandelknas:
- 100 g sukker
- 60 g tempereret smør
- 60 g hakkede mandler
- 30 g hvedemel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nem Hindbærdessert i Glas:
Tænd ovnen på 175°C
Tilbered knaset: bland sukker, smør, mandler og hvedemel i en skål. Smuldr dejen med fingrene, og bred den ud på en bageplade med bagepapir.
Bag knaset gyldent i et par minutter. Vend blandingen lidt, så den bliver sprød. Sluk ovnen, og lad knaset køle af.
Pisk fløden stiv med flormelis og vanillesukker. Mos 1 dl hindbær let, og vend dem i flødeskummet.
Fordel mandelknaset i 4 glas, og pynt med hindbærskum og friske hindbær.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.