Opskrifter » Desserter » Kager » Chokolade Fondant
Chokolade Fondant opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade fondant:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Fondant:
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt.
Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt.
Smør kageringene grundigt med olie. Kom dejen i en engangssprøjtepose, og fyld de smurte forme 3/4 op.
Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages - de skal først bages lige inden de skal serveres.
Bag fondanterne i en 200°C varm ovn i 7-10 minutter. De skal være ubagte i midten.
Afkøl dem i 1 minut, før de befris for formene.
Drys med sigtet flormelis og servér straks evt. med en kugle is til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.