Opskrifter » Desserter » Kager » Chokoladekage med Appelsinfløde


Print opskriften på Chokoladekage med Appelsinfløde Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladekage med Appelsinfløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage med appelsinfløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokoladekage med Appelsinfløde:

Til 4-6 personer.

Forvarm ovnen til 180°C, og smør et ovnfast fad (2 liter).

Sigt mel og 2 spsk kakao ned i en stor skål. Rør 125 g af sukkeret i, og lav en fordybning i midten.

Bland mælk, æg, smør og vanille og hæld det i. Rør blandingen, indtil den lige akkurat er glat. Hæld blandingen i fadet, og opløs resten af kakaoen og sukkeret i 6 dl kogende vand. Hæld det forsigtigt over bagsiden af en ske, ned over dejen.

Bag desserten i 40 minutter, indtil en kødnål kommer ren op, når den stikkes ind i midten af dejen.

Til appelsinfløden piskes fløde, appelsinskal, flormelis og Grand Marnier med elpisker til blødt skum.

Drys desserten med flormelis, og servér straks med appelsinfløden.

Chokoladekage med Appelsinfløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladekage med Appelsinfløde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Mini Sarah Bernard Kager Brødrene Prices Tiramisu Chokoladekage med Chokoladestykker Cheesecake Brownie med Hindbær Nemme Jordbærkager Sydstatskage