Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokobudding
Chokobudding opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokobudding:
Sæt ovnen på 175°C. Smør et ovnfast fad (ca. 1 liter) med smør. Skær brødskiverne diagonalt til trekanter.
Smør brødskiverne med smør og læg dem med smørsiden nedad i fadet. Drys halvdelen af chokoladen over. Læg resten afbrødet ovenpå og drys resten af chokoladen på. Pisk æg, æggeblommer, sukker og kakao sammen i en skål til en ensartet masse.
Opvarm forsigtigt mælken til der dannes bobler i kanten (lad ikke mælken koge, for så stivner æggene når mælken hældes i blandingen). Pisk forsigtigt mælken i kakaoblandingen og hæld det derefter over brødet. Lad det stå i 5 minutter.
Tryk brødet ned i væsken og stil det ovnfaste fad i en bradepande. Fyld bradepanden med kogende vand så det står halvt op af siden på fadet. Bag i 30 minutter til æggemassen er fast. Servér varm eller kold pudret med flormelis.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.