Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Hvid Chokolademousse med Kiksebund & Nddekrokant
Hvid Chokolademousse med Kiksebund & Nddekrokant opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvid chokolademousse med kiksebund & nddekrokant:
- Kiksebund:
- 120 g Digestive kiks
- 50 g smør
- 1 tsk kanel
- Hvid Chokolademousse:
- 1½ dl letmælk
- 1 dl piskefløde
- 1 brev Dr. Oetker mousse white chocolate
- Pynt:
- 35 g sukker
- 25 g hasselnøddeflager
- 12 jordbær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hvid Chokolademousse med Kiksebund & Nddekrokant:
Til 4 personer.
Tænd ovnen på 160°C (almindelig ovn).
Blend kiks, smør og kanel til en ensartet masse.
Tryk massen ud i bunden af 4 serveringsglas og bag dem i ovnen i 5 minutter. Afkøl bundene.
Bland brevets indhold med mælk og fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed og derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig.
Fyld moussen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på bundene. Stil desserten i køleskabet i mindst 1 time.
Karamellisér sukker på en pande og vend hasselnøddeflagerne i den varme karamel, inden den hældes ud på bagepapir. Lad den køle af, og hak den så fint.
Server desserten med friske jordbær i skiver og pyntet med nøddekrokant.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.