Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Let Mousse med Hindbærsauce
Let Mousse med Hindbærsauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave let mousse med hindbærsauce:
- 2 æggehvider
- 60 g flormelis
- 1 tsk revet citronskal
- 500 g fromage frais
- Hindbærsauce:
- 150 g frosne hindbær
- 20 g flormelis
- 2 spsk citronsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Let Mousse med Hindbærsauce:
Til 6 portioner.
Kom æggehvider i en skål sammen med flormelis. Sæt skålen over et let kogende vandbad, og brug en elpisker til at piske blandingen let og luftig.
Fjern skålen fra varmen, og pisk citronskrællen i, pisk i ca. 2 minutter til blandingen er afkølet.
Bland forsigtigt fromage frais i, og fordel blandingen i 6 glas og stil dem på køl i minimum 2 timer.
Blend hindbærrene med resten af flormelisen og citronsaft til en fin puré.
Ved servering hældes hindbærpuréen over fromagen, og der pyntes evt. med lidt frisk mynte eller citronmelisse.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.