Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Crabcakes
Crabcakes opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave crabcakes:
- ½ kg pillet (eller fra dåse) krabbekød
- 1 kop knust TUC salt-kiks
- 1/4 kop mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 2 æg
- ½ tsk salt
- Lidt peber
- 1 tsk Worchester sauce
- 1/4 rød peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 1 chili
- 1 skalotteløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Crabcakes:
Rød peber, hvidløg, chillipeber (hvor de fleste kerner er fjernet) og skalotteløg hakkes fint og ristes 3–4 minutter i olie.
Resten af ingredienserne (bortset fra krabbekødet) blandes sammen i en skål. De ristede grøntsager blandes i og til sidst krabbekødet.
Det hele røres til en ”frikadelledej”, som formes efter lyst – lægges på bagepapir og bages i 10–15 minutter i en 200°C varm ovn.
Serveres som man behager – men smager rigtig dejligt med Aioli-mayo!
Kendt fra "Til Middag Hos Andreas Bo Pedersen"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.