Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk Bagt med Porrer & Ost


Print opskriften på Fisk Bagt med Porrer & Ost Print opskrift

Del på Facebook

Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk bagt med porrer & ost:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fisk Bagt med Porrer & Ost:

Til 4 personer.

Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir.

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til salaten). Damp dem et øjeblik (gerne på en tallerken i mikroovn eller på en pande i lidt vand).

Læg porrerskiverne på fisken, og krydr med salt og peber.

Drys ost, paprika og evt. chili over, og bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 180°C.

Skræl gulerødderne og skær dem i terninger på ½ x ½cm. Skær peberfrugten i terninger.

Bland gulerødder og peberfrugt med citronsaft og salt.

Snit porreenderne fint, og bland dem i. Skær ananas i tern, og bland dem i.

Serveres evt. med vilde ris.

Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fisk Bagt med Porrer & Ost Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Stegt Ål Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Rød Karryret med Rejer & Mango Honningmarineret Laks Spaghetti med Tigerrejer Lakselasagne