Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk Bagt med Porrer & Ost
Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk bagt med porrer & ost:
- 2 røde peberfrugter
- 400 g gulerod
- 3 spsk citronsaft
- 200 g ananas
- ½ tsk salt
- Peber
- 2 porrer
- 400 g torsk
- 150 g mager, revet ost
- Evt. lidt chilipulver
- Paprika
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fisk Bagt med Porrer & Ost:
Til 4 personer.
Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til salaten). Damp dem et øjeblik (gerne på en tallerken i mikroovn eller på en pande i lidt vand).
Læg porrerskiverne på fisken, og krydr med salt og peber.
Drys ost, paprika og evt. chili over, og bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 180°C.
Skræl gulerødderne og skær dem i terninger på ½ x ½cm. Skær peberfrugten i terninger.
Bland gulerødder og peberfrugt med citronsaft og salt.
Snit porreenderne fint, og bland dem i. Skær ananas i tern, og bland dem i.
Serveres evt. med vilde ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.