Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk i Karry
Fisk i Karry opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fisk i Karry:
Skyl og tør fileterne, gå dem efter for ben. Skær fisken i 4-8 stykker.
Skær løg i skiver og gulerødder og squash i stave. Snit porrer i tynde skiver.
Svits løg, gulerødder og porrer i smør og karry i en sauterpande. Tilsæt æblecider, salt og peber. Kog det under låg ca. 3 minutter. Tilsæt squash og kog 1 minut.
Smag til med salt og peber. Hæld fløden ved.
Læg fiskestykkerne over grøntsagerne. Kog videre under låg, ca. 3-5 minutter eller til fisken er fast og uigennemsigtig.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.