Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefrikadeller med Grov Remoulade
Fiskefrikadeller med Grov Remoulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskefrikadeller med grov remoulade:
- 650 g sejfilet
- 400 g rejer
- 3 spsk rasp
- 3 spsk mel
- 2 løg
- 2 æg
- Salt
- Peber
- Grov remoulade:
- 100 g let mayonnaise
- 200 g finthakket Piccalilly *
- 100 g syltede agurker
- 100 g fintrevet gulerod
- 2 tsk karry
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskefrikadeller med Grov Remoulade:
Hak sejfilet og rejer med lidt salt til en fiskefars.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en jævn fars.
Lad denne hvile ½ times tid i køleskabet, inden fiskedellerne formes og steges gyldne.
Rør mayonnaise med Piccalilly, smag til med karry og vend gulerod og syltet agurk i.
* Piccalilly er en finthakket pickles. Man kan købe et glas i Føtex - det står sammen med diverse sylteglas.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.