Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Kreolske Rejer
Kreolske Rejer opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kreolske rejer:
- 2½ dl langkornede ris
- 2 tsk olie
- 2 stilke strimlede bladselleri
- 2 fed pressede hvidløg
- 1 hakket løg
- 1 hakket grøn peberfrugt
- 1 dåse afdryppede sorte bønner
- 2 dåser hakkede tomater
- 1½ dl tør hvidvin
- ½ tsk groftkværnet sort peber
- 1/4 tsk paprika
- 1/4 fiskebouillonterning
- 500 g pillede rejer
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kreolske Rejer:
Tilbered risene efter anvisning på pakken. Læg låget på og hold risene varme.
Opvarm olien i en stor gryde og svits selleri, hvidløg, løg og peberfrugt umder omrøring til det er mørt (ca. 10 minutter).
Varm bønnerne i en mindre gryde ca. 5 minutter. Læg låget på og hold dem varme.
Bland tomater, vin, krydderier og bouillon med de stegte grøntsager. Kog det sammen under omrøring i ca. 15 minutter.
Rør rejerne i og lad retten få et opkog men ikke mere. Rejerne bliver seje, hvis de koger længere.
Anret risene portionsvis på varme tallerkener. Kom de varme bønner på og øs til slut reje-retten over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.