Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laksehakkebøf med Rismix
Laksehakkebøf med Rismix opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave laksehakkebøf med rismix:
- 500 g laks
- 2 spsk purløg
- Salt
- Peber
- 1 tsk olivenolie
- 3 dl kogte, parboiled ris
- 1 tsk olivenolie
- 2 porrer
- 1 rød peberfrugt
- 2 dl ærter
- 2 dl majs
- 2 dl fromage frais
- 2 spsk dild
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Laksehakkebøf med Rismix:
4 personer.
Skær laksen i små tern og hak ternene igen med en skarp kniv, så det bliver en grov fars.
Bland fisken med hakket purløg, salt og friskkværnet peber. Form farsen til bøffer. Varm olien op på en slip-let pande, og steg bøfferne ca. 5 minutter på hver side.
Kog risene som anvist på pakken. Skær porrerne i ringe.
Varm olien op på en pande, og svits porreringene i 2 minutter.
Tilsæt peberfrugt i tern, ærter og majs. Svits i yderligere 3-4 minutter. Vend de kogte ris sammen med grøntsagerne og server det til bøfferne sammen med dressingen.
Til dressingen blandes fromage frais, hakket dild, salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.