Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius i Ovn med Grøntsager
Pangasius i Ovn med Grøntsager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius i ovn med grøntsager:
- 4 tsk olivenolie
- 100 g rucolasalat
- Salt
- Peber
- 2 spsk balsamico
- 300 g pangasius
- 300 g laks
- 200 g skiveskåret gulerod
- 500 g skiveskårede kartofler
- 2 peberfrugter
- 1 porre
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pangasius i Ovn med Grøntsager:
Til 4 personer.
Sæt ovnen på 225°C.
Læg kartoffel- og gulerodsskiverne på bagepapir på en bradepande.
Strø ½ tsk salt over og steg foroven i ovnen i 15-20 minutter, til det er næsten færdigt.
Sænk varmen til 175°C.
Læg porreskiver og stykker af peberfrugt over gulerødder/kartofler. Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, drys med salt og stil fisken ind i ovnen under bradepanden i 15 minutter.
Tag bradepanden ud, og vend rucolaen i.
Bland en dressing af olie, balsamico, salt og peber og hæld den over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.