Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler
Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler:
4 personer.
Bland fetaosten og spinaten med det hakkede løg. Hæld citronsaften på. Drys med salt og peber.
Tør pangasius fileterne fri for vand med lidt køkkenrulle, og rul dem i spinat/feta blandingen. Hold dem sammen med tandstikker eller kødnåle.
Pak dem ind i bagepapir, og sæt dem ind i en forvarmet ovn ved 180°C og bag dem i ca. 20 minutter.
Rens kartoflerne godt - de skal ikke skrælles. Kog dem i 10 minutter. Tør dem godt i et viskestykke, og læg dem på en varm pande med olie, de pressede hvidløg og gulerødderne. Rør godt, så olie og hvidløg hænger fast på gulerødder og kartofler. Lad det stege til kartoflerne har fået lidt farve.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.