Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler


Print opskriften på Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler Print opskrift

Del på Facebook

Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius med spinat & hvidløgsstegte kartofler:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler:

4 personer.

Bland fetaosten og spinaten med det hakkede løg. Hæld citronsaften på. Drys med salt og peber.

Tør pangasius fileterne fri for vand med lidt køkkenrulle, og rul dem i spinat/feta blandingen. Hold dem sammen med tandstikker eller kødnåle.

Pak dem ind i bagepapir, og sæt dem ind i en forvarmet ovn ved 180°C og bag dem i ca. 20 minutter.

Rens kartoflerne godt - de skal ikke skrælles. Kog dem i 10 minutter. Tør dem godt i et viskestykke, og læg dem på en varm pande med olie, de pressede hvidløg og gulerødderne. Rør godt, så olie og hvidløg hænger fast på gulerødder og kartofler. Lad det stege til kartoflerne har fået lidt farve.

Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskefrikadeller Honningmarineret Laks Rød Karryret med Rejer & Mango Roulade med Tunfyld Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Lakselasagne