Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Peberfrugter med Tunfyld
Peberfrugter med Tunfyld opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave peberfrugter med tunfyld:
- 4 røde peberfrugter
- ½ daggammelt hvidt brød
- 2 dåser tun i vand
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 bundt persille
- 1 æg
- Salt
- Peber
- 1/4 tsk cayennepeber
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- 2 spsk rasp
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk margarine
- 4 spsk bouillon
- 1 spsk tomatpuré
- Smør
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Peberfrugter med Tunfyld:
Halvér peberfrugterne på langs. Lad stilken sidde på. Fjern kernerne. Udblød brødet i lunkent vand. Lad tunfisken dryppe af.
Kram vandet ud af brødet og bland med tunfisken. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak persillen fint og bland halvdelen med løg, hvidløg, æg, salt, peber, cayennepeber og citronsaft. Bland massen med tunfisk og brød. Sæt ovnen på 200°C.
Drys peberfrugterne indvendig med salt og peber. Fyld dem med tunfiskefyldet. Bland resten af persillen, rasp, olie og smør, og smuldr blandingen som et låg over hver peberfrugt.
Smør et ovnfast fad med fedstof og læg peberfrugterne i. Bland bouillon med tomatpuré og dryp over peberfrugterne. Dæk med sølvpapir og stil ind i ovnen i 30 minutter. Fjern sølvpapiret og skru op til 250°C. Bag peberfrugterne yderligere 10-15 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.