Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Thailandsk Rejeret med Grøntsager
Thailandsk Rejeret med Grøntsager opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave thailandsk rejeret med grøntsager:
- ½ dl creme fraiche 6%
- Stærk chilisauce
- Lidt cayennepeber
- 400 g pillede rejer
- 2 spsk sød chilisauce
- 250 g champignon
- ½ spsk paprika
- 1 spsk olie
- 1 rød peberfrugt
- 2 tomater
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk karry
- 2 forårsløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Thailandsk Rejeret med Grøntsager:
Til 4 personer.
Skær tomaterne i meget små tern. Skær peberfrugten i tynde strimler. Skræ champignon og forårsløg i tynde skiver.
Gnid lidt olie på en sauterpande med et stykke køkkenrulle. Varm panden op, og tilsæt karry, presset hvidløg, paprika og cayennepeber. Svits det er kort øjeblik ved svag varme.
Tilsæt tomat, peberfrugt, forårsløg og begge chilisaucer.
Lad det hele varme godt igennem under omrøring ca. 3-4 minutter. Tilsæt creme fraiche. Giv retten et opkog, og smag til med salt.
Tilsæt til sidst rejerne, som blot skal varmes igennem.
Server med ris, pasta eller et groft stykke brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.