Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Squashgratin
Squashgratin opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Squashgratin:
Skær squashen i små tern, og porren i ringe.
Sautér begge dele i lidt olie på en pande. Drys med salt og peber og lad det afkøle.
Bag smør og mel op i en stor gryde - tilsæt mælken lidt efter lidt imens der røres godt. Lad dejen køle af.
Rør æggeblommerne i den afkølede dej - en ad gangen. Pisk derefter hviderne stive.
Vend grøntsagerne og finthakket dild i dejen, og smag til med salt og peber.
Vend de stiftpiskede æggehvider i og hæld dejen i en form (evt. glasstegeso) smurt med smør og drysset med rasp og sæt den i ovnen ved 180°C (alm. ovn) i ca. 1 time.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.