Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kinesisk Inspireret Kylling
Kinesisk Inspireret Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kinesisk inspireret kylling:
- 1 skindfrit kyllingebryst
- 1/4 spidskål
- 1 slank porre
- 100 g sukkerærter
- 2 appelsiner
- 1 cm frisk ingefær
- 3 spsk sesamolie
- 3 spsk soya
- 1 spsk riseddike
- Saften af 1 appelsin
- ½ tsk sukker
- ½ tsk salt
- 5 drej på kværnen peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kinesisk Inspireret Kylling:
Lav marinaden (ingefær, sesamolie, soya, riseddike, appelsinsaft, sukker, salt & peber) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter.
Snit kålen meget fint. Rens porren og nip sukkerærterne. Skær porre i tynde skrå ringe og skær evt. sukkerærterne en enkelt gang på skrå. Appelsinerne skrælles og skæres i lameller (gen appelsinsaften, der løber fra, når du skærer i skiver).
Alle grøntsagerne blandes med appelsinsaften, og appelsinlamellerne lægges forsigtigt i. Resten af dressingen hældes over kålsalaten, der gerne må trække hermed i ½ time.
Steg så kødet med marinade i et lille ovnfast fad i 15 minutter ved 230°C.
Lad kødet hvile i 5 minutter og skær det evt. i tynde skiver, der kan anrettes som en stjerne uden om salaten, der lægges i en pyramide.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.