Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling Chop Suey
Kylling Chop Suey opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling chop suey:
- 300 g kyllingebryst
- 1 spsk olie
- 300 g porre
- 3 stilke bladselleri
- 100 g løg
- 250 g hvidkål
- 250 g champignon
- 2½ dl bouillon
- 2 spsk majsstivelse
- 250 g bambusskud
- 200 g bønnespirer
- 2-3 spsk soya
- Salt
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling Chop Suey:
Skær kyllingekødet i strimler.
Svits kødet i olie, uden at det tager farve.
Snit porre, bladselleri, løg og kinakål og tilsæt det.
Skær champignon i skiver og tilsæt dem sammen med 2 dl bouillon.
Lad retten småsnurre 2-3 minutter.
Rør majsstivelse ud med ½ dl bouillon. Jævn retten og kog den igennem 1 minut.
Skær bambusskud i strimler, tilsæt dem sammen med bønnespirer og vend det godt rundt.
Smag retten til med soja, salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.