Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Karry fra Calcutta
Kylling i Karry fra Calcutta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i karry fra calcutta:
- 500 g kyllingefilet
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 30 g oliemargarine
- 4 dl kokosmælk
- 4 spskfriskpresset citronsaft
- Lidt citronskal
- 1 stykke friskrevet ingefær
- Masala:
- 1 spsk knuste sennepsfrø
- 1 spsk koriander
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk allehånde
- ½ tsk friskkværnet peber
- Salt
- ½ tsk stødt ingefær
- ½ tsk stødt chili
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Karry fra Calcutta:
Skær kyllingefileterne i 12 stykker.
Bland masalaen med en smule vand, så den danner en pasta.
Varm margarinen op i en stegegryde med låg.
Steg løg og friskskåret ingefær til de er gyldne.
Tilsæt kyllingestykkerne og steg dem i ca. 10 minutter.
Tilsæt citronsaft og skal, kokosmælken og salt.
Læg låg på gryden, og lad det simre 30-40 minutter.
Serveres med ris, naanbrød og evt. lidt peanuts.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.