Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Hel Kylling i Paprikasauce
Hel Kylling i Paprikasauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hel kylling i paprikasauce:
- 2 kyllinger
- 1 tsk groft salt
- 2 tsk paprika
- 50 g smør
- 1 stort skalotteløg
- 1 fed knust hvidløg
- 2½ dl hønsebouillon
- 2 dl creme fraiche
- 1 spsk hvedemel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hel Kylling i Paprikasauce:
4-6 personer.
Del kyllingerne i 4 dele. Gnid dem med salt og paprika. Svits dem i smørret, der er let brunet. Tag dem op af gryden.
Svits hakket løg og hvidløg i resten af stegesmørret. Læg kyllingerne tilbage i gryden.
Tilsæt bouillon og steg kyllingerne ved svag varme, til de er møre, 25-30 minutter. Tag kyllingestykkerne op.
Rør creme fraiche og mel sammen. Kom det i skyen, og kog det hele godt igennem. Smag saucen til. Hæld den over kyllingestykkerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.