Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med CousCous
Kylling med CousCous opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med couscous:
- 4 kyllingebryster
- 500 g couscous
- 1 bundt salvie
- 2 røde peberfrugter
- En pose stødt spidskommen
- 1 lille dåse majs
- 1 bæger 9% creme fraiche
- 1 bundt purløg
- 1 bundt persille
- 1 bundt dild
- Salt
- Peber
- Rapsolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling med CousCous:
Kog cous cous´en og køl den ned.
Steg majs med salvie og strimler af rød peber og smag til med salt og peber. Bland det sammen med den afkølede cous cous.
Dressing:
Purløg, dild og persille, hakkes fint og blandes med creme fraiche og smages til med salt og peber.
Steg kyllingebrysterne (med skind)på panden ca. 10 minutter med lidt salt, peber og spidskommen.
Serveres med cous cous i bunden, dressingen rundt om, kyllingen på toppen og salvie allerøverst. Serveres med lidt fladbrød til.
Set i "Til Middag Hos Mark - Flotte Fyr - Hansen"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.