Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med CousCous


Print opskriften på Kylling med CousCous Print opskrift

Del på Facebook

Kylling med CousCous opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med couscous:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling med CousCous:

Kog cous cous´en og køl den ned.

Steg majs med salvie og strimler af rød peber og smag til med salt og peber. Bland det sammen med den afkølede cous cous.

Dressing:
Purløg, dild og persille, hakkes fint og blandes med creme fraiche og smages til med salt og peber.

Steg kyllingebrysterne (med skind)på panden ca. 10 minutter med lidt salt, peber og spidskommen.

Serveres med cous cous i bunden, dressingen rundt om, kyllingen på toppen og salvie allerøverst. Serveres med lidt fladbrød til.

Set i "Til Middag Hos Mark - Flotte Fyr - Hansen"

Kylling med CousCous opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling med CousCous Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Pestokylling med Bacon Kylling med Smøreost & Pasta Mexikansk Kyllingelasagne Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter Sommerkylling Junglekylling