Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Hyldeblomst & Mandler
Kylling med Hyldeblomst & Mandler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med hyldeblomst & mandler:
- 50 g smuttede mandler
- 1/4 tsk groft salt
- 10 g smør
- 500 g kyllingeinderfilet
- 300 g frisk pasta
- 2 1/4 liter vand
- 2 1/4 tsk groft salt
- 10 g smør
- 2 (skåret i både) æbler
- 5 forårsløg
- 1 dl hønsebouillon
- ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 2½ tsk majsstivelse
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Kylling med Hyldeblomst & Mandler:
Til 4 personer.
Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side.
Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op.
Kog pastaen uden låg i ca. 2 minutter i kogende vand med salt. Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag.
Smelt smør i en sauterpande. Svits æblebåde og forårsløg i ca. 2 minutter. Rør bouillon, hyldeblomstsaft og majsstivelse sammen og rør det i panden sammen med kød, salt og peber.
Lad retten koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 minutter. Smag til.
Ved servering kan der eventuelt pyntes med basilikum og mandler og evt. et lille skvæt æblecidereddike på toppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.