Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Portvinsfyld


Print opskriften på Kylling med Portvinsfyld Print opskrift

Del på Facebook

Kylling med Portvinsfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med portvinsfyld:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling med Portvinsfyld:

Bland fjerkrælever i mellemstore stykker med krydderier og portvin og lad det trække i køleskabet, mens du gør resten klar.

Steg baconstykkerne på pande, så de bliver brune og fedtet smelter fra. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Udben kyllingen:

1. De yderste vingespidser og lidt af halsskindet kan skæres af.
2. Kyllingen lægges på brystbenet og skindet skæres igennem langs rygsøjlen.
3. Med kniven løsnes kødet fra skroget langs ribbenene indtil lårknoglens øverste led, som skæres igennem.
4. Skulderknoglen skæres igennem leddet.
5. Kødet løsnes videre mod brystbenet. Pas på skindet ved brystbenets kam.
6. Den anden side af kyllingen løsnes på samme måde fra skroget.
7. Lårbenet skæres fri fra kødet, og knoglen skæres igennem i knæleddet. Vinger og underlår udbenes ikke.
8. Kyllingen gnides ind- og udvendig med salt og sys sammen i ryggen

Bland hakket kød med lever og krydderier, bacon og æg. Er farsen for tynd, gøres den mere fyldig med brødkrumme eller rasp. Fyldes i kyllingen.

Luk kyllingen med kødnåle, drys med salt og peber og steg i ovnen i 6 kvarter ved 200°C. Det sidste kvarter kan skrues op til 225°C.

Kylling med Portvinsfyld opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling med Portvinsfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Livret (med kyllingefilet) Thai Kylling Mexikansk Kyllingelasagne Bagte Mozzarella Kyllingeruller Kylling i Asparges Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat