Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingelasagne med Grøntsager
Kyllingelasagne med Grøntsager opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingelasagne med grøntsager:
- Kødsauce:
- 200 g løg
- 2 fed hvidløg
- 500 g hakket kyllingekød
- 300 g squash
- 300 g gulerødder
- 100 g pastinak
- 100 g champignon
- 1 dåse hakkede tomater
- 1½ dl grøntsagsbouillon
- Salt
- Citronpeber
- 1 tsk salvie
- 2 tsk rosmarin
- 1 tsk paprika
- Bechamelsauce:
- 2 spsk olivenolie
- 4 spsk hvedemel
- 5 dl skummetmælk
- Revet muskatnød
- Salt
- Peber
- Samt:
- 175 g revet ost
- Lasagneplader
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingelasagne med Grøntsager:
Pil og hak løg og hvidløg.
Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft.
Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, og rør godt.
Herefter tilsættes de hakkede tomater, vand og bouillon sammen med krydderierne og saucen koges op. Skru derefter ned for varmen, og lad den simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
Til bechemelsaucen varmes olien op i en kasserolle, og melet tilsættes. Tilsæt derefter mælk, lidt ad gangen under omrøring. Lad saucen koge op, og smag til med salt, peber og muskatnød.
Læg i et ildfast fad skiftevis kødsauce og plader. Begynd og slut med et lag kødsauce. Hæld bechamelsaucen over til slut.
Drys med revet ost og bag lasagnen i en 180°C varm ovn i ca. 40 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.