Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Rabarberkylling i Karry
Rabarberkylling i Karry opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberkylling i karry:
- 4 kyllingefileter
- 300 g rabarber
- 350 g broccoli
- 1 stor dåse kokosmælk
- 1 dl hønsebouillon
- 2 spsk karry (mere, hvis du ønsker den mere spicy)
- 2 spsk kokosolie
- 1 dl vand
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Rabarberkylling i Karry:
Til 4-5 personer.
Skær kyllingen i mundrette tern.
Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det.
Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden af en stegeso (eller ildfast fad). Skyl broccolien og skær den i mindre buketter. Kom dem over rabarberne.
Læg kyllingestykkerne ovenpå broccolien og vend det hele godt rundt, så det bliver blandet.
Rør kokosmælk, hønsebouillon, vand, salt og peber sammen i en skål og hæld det over retten.
Stil fadet i en 180°C varm ovn (varmluft) i 25-30 minutter.
Spis ris eller blomkålsris til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.