Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Sesamkylling med Kartoffel- & Agurkesalat
Sesamkylling med Kartoffel- & Agurkesalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sesamkylling med kartoffel- & agurkesalat:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Sesamkylling med Kartoffel- & Agurkesalat:
4 personer.
Skær kartoflerne i både, agurken i tern og løget i tynde skiver.
Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække 1 times tid.
Skær kyllingen i 2 bryststykker og 2 over- og underlår. Gnid kyllingestykkerne med olie. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Drys med sesamfrø og krydr med salt og peber.
Steg kyllingen i ca. 40 minutter i en 185°C varm ovn, til kyllingen er gylden og gennemstegt.
Servér den stegte kylling med kartoffelsalaten og evt. en let grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.