Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Thailandsk Korianderkylling
Thailandsk Korianderkylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave thailandsk korianderkylling:
- 4 hele kyllingelår
- 1 spsk jordnøddeolie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk sambal oelek
- 6 spk hønsebouillon
- 25 g strimlet spinat
- 50 g julesalat
- 1 spsk Maizenamel
- 6 spsk kokosmælk
- 1 spsk hakket frisk koriander
- Et par kviste koriander
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Thailandsk Korianderkylling:
Del kyllingelårene i over- og underlår. Opvarm olien på en teflonpande. Brun kyllingen på alle sider ca. 5 minutter. Læg kyllingen på en tallerken og hold den varm.
Pil hvidløgsfeddene og pres dem ned på panden. Tilsæt sambal oelek og steg det under omrøring i 30 sekunder. Kom bouillon og kylling på panden. Bring det i kog, læg låg på og lad det simre ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kyllingens sky er klar når man stikker i kødet med en gaffel. Vend kyllingen et par gange undervejs.
Læg kyllingen over på et serveringsfad med en hulske. Dæk kødet med stanniol. Kom spinat og julesalat på panden. Lad det simre under låg i 3 minutter, eller til bladene falder sammen.
Bland Maizena og kokosmælk godt og hæld det på panden. Bring det i kog under omrøring og lad det simre ca. 2 minutter til blandingen er tyk.
Tilsæt hakket koriander og smag til med salt. Hæld saucen over kyllingen og garnér med korianderkviste.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.