Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Grahamspandekager med Tunfyld
Grahamspandekager med Tunfyld opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grahamspandekager med tunfyld:
- 60 g grahamsmel
- 60 g hvedemel
- 3 dl mælk
- 2 æg
- ½ tsk salt
- Ca. 25 g margarine
- Fyld:
- 50 g franskbrødskrummer
- 1 dl fløde
- 1 spsk finthakket løg
- 1 dåse tun i olie
- 2 spsk koncentreret tomatpuré
- Ca. 1 tsk salt
- ½ tsk merian
- Friskkværnet peber
- Ca. 100 g revet ost
- 1 spsk sesamfrø
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Grahamspandekager med Tunfyld:
Grahamsmel, mel og mælk piskes sammen. Æg og salt piskes i. Dejen bages som 10-12 tynde pandekager.
Fyld:
Franskbrødskrummerne udblødes ca. 10 minutter i fløden.
Løg, olie og tomatpuré røres i, og fyldet smages til med salt og krydderier.
Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad. Ost og sesamfrø drysses over.
Stilles i ovnen ca. 15 minutter ved 225°C, til osten er blevet gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.