Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Hakket Oksekød & SpidskÃ¥l med Krydderier - I Ovn
Hakket Oksekød & Spidskål med Krydderier - I Ovn opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hakket oksekød & spidskål med krydderier - i ovn:
- 250 g revet gulerod
- 250 g fintsnittet spidskål
- Lidt revet muskatnød
- 400 g hakket oksekød 10%
- 1 rødløg
- 4 fed hvidløg
- Lidt cayennepeber
- ½ tsk spidskommen
- 2 tsk paprika
- 2 tsk oregano
- 1 dusk frisk persille
- 2 dl kalve- eller hønsebouillon
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Hakket Oksekød & Spidskål med Krydderier - I Ovn:
Til 4 personer.
Opvarm en pande med lidt olie, sautér gulerødder og spidskål i 3 minutter. Gør det om nødvendigt af 2-3 omgange. Læg det i et ildfast fad. Riv lidt muskatnød over.
Kom lidt mere olie på panden, og brun oksekødet. Hak rødløg og pres hvidløg, og lad det svitse med.
Tilsæt cayennepeber, spidskommen, paprika og oregano, og steg det hele et par minutter.
Hæld kødet over i det ildfaste fad, smag til med salt og peber.
Vend det hele godt rundt, så det bliver blandet, og tilsæt så bouillon.
Stil fadet i en 190°C varm ovn og lad det stege i ca. 40 minutter.
Tip: Du kan blande den færdige ret med kogte ris, hvis du ønsker ekstra fylde.
Serveres evt. med en let grøn salat eller et stykke brød ved siden af.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.