Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Wrap med Karrykrydret Oksekød
Wrap med Karrykrydret Oksekød opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave wrap med karrykrydret oksekød:
- 500 g magert hakket oksekød
- 4 dl yoghurt naturel
- ½-1 tsk hel spidskommen
- ½ tsk groft salt
- 2 løg
- 6-8 stilke bladselleri
- 1 spsk olie
- 2 tsk karry
- Salt
- Friskkværnet peber
- ½ icebergsalat
- 4 tomater
- 8 bløde tortillaer
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Wrap med Karrykrydret Oksekød:
Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet. Tænd ovnen på 200°C.
Pil løgene og skær dem fra rod til top i tynde skiver. Skær bladselleristængler i tynde skiver.
Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løgene så de ikke bruner i ca. 5 minutter. Kom kødet i og lad det stege med løgene i 5 minutter. Rør i gryden og kom bladselleri og karry i. Lad det simre et par minutter mere og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
Skyl salaten og tomaterne. Snit salaten fint. Skær tomaterne i mindre stykker.
Varm wrap tortillaerne som angivet på pakken i ovnen. Fordel kødblandingen, salat, tomat og yoghurtdip på tortillaerne og pak dem ind.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.