Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat
Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave omelet med hytteost & sprød rissalat:
- 400 g kolde, kogte ris *
- 100 g radiser
- 250 g gulerødder
- 250 g cherrytomater
- 1½ spsk basilikumpesto
- 3/4 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- Omelet:
- 6 æg
- 125 g hytteost
- ½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 2 tsk flydende margarine
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Omelet med Hytteost & Sprød Rissalat:
4 portioner.
* Risene skal være en blanding af løse og vilde ris.
Skær radiser, gulerødder og tomater i små tern.
Bland risene med radiser, gulerødder, tomater, pesto, salt og peber. Lad rissalaten trække mindst 15 minutter på køkkenbordet. Smag til.
Pisk ær, hytteost (brug evt. den fra Karolines med 4 slags løg), salt og peber sammen. Lad ½ tsk af fedtstoffet blive gyldent på en lille pande og hæld 1/4 af æggeblandingen i.
Steg omeletten ved kraftig varme i ca. 3 minutter - skub let rundt i panden i starten, mens æggeblandingen stivner. Lad halvdelen af omeletten glide over på en tallerken og fold resten af omeletten over. Steg de sidste 3 omeletter.
Servér straks sammen med rissalat, ristet rugbrød og evt. lidt ekstra hytteost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.