Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Nasi Goreng - Risret


Print opskriften på Nasi Goreng - Risret Print opskrift

Del på Facebook

Nasi Goreng - Risret opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave nasi goreng - risret:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Nasi Goreng - Risret:

Kog risene efter anvisningen på pakningen. Hold dem varme.

Pil løg og hvidløg og hak det fint. Striml peberfrugterne og skyl bønnespirerne godt.

Opvarm olien på en pande eller i en wok. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt, bønnespirer og lad det simre ca. 10 minutter. Tag grøntsagerne op af panden/wokken, men hold dem varme.

Skær kyllingebrystet i strimler, og steg dem i resten af olien. Smag til med salt, sambal oelek, soya, karry, paprika og koriander. Kom grøntsagerne i igen sammen med risene og derefter rejerne. Rør godt rundt.

Pil bananerne, og skær dem i skiver. Steg dem i smør ved middelvarme, og vend dem forsigtigt i retten, uden at de går itu.

Nasi Goreng - Risret opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Nasi Goreng - Risret Print opskrift

Andre spændende opskrifter i risretter kategorien

Indisk Risret med Rejer Indisk Risret Risret med Karry & Rejer