Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risotto ala Labuca
Risotto ala Labuca opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave risotto ala labuca:
- Lidt Olivenolie
- 350 g risotto ris
- 1 glas tør hvidvin
- Løg, selleri og gulerødder lavet til bouillon
- Ca. 60 g Pecorino
- Ca. 60 g gorgonzola
- Ca. 60 g Bel Paese
- Ca. 60 g Parmesanost
- En smule trøffelolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Risotto ala Labuca:
Olivenolie hældes på en varm pande.
½ stort løg skæres i små tern og svitses på panden (må ikke blive brune - kun gyldne). Derefter tilsættes risen.
Bouillon tilsættes sammen med hvidvinen og fløden lidt efter lidt til alt er suget op af risen, så risen er al-dente - med "bid" i! Det tager ca. 20 minutter.
Derefter tilsættes osten, som skal skæres i små tern. Der skal bruges ca. 250 gram i alt.
En smule trøffelolie tilsættes og røres ud i risen.
En smule peber kværnes i risen.
Lige før servering røres 3-4 klatter smør i risen.
Set i "Til Middag Hos Per Pallesen"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.